Akciós csomagok | Panoráma csomagok | Nyári családi akciós ajánlat | Ünnepi csomagok |

Csomagajánlatok


Akciók wellness szolgáltatásokkal
apartman hajdúszoboszlóA Panoráma Wellness Hotel akciós ajánlatai között biztosan megtalálja az ideális pihenési lehetőséget! Az alapszolgáltatások a szállás és étkezés mellett, különböző idejű és hatásfokú masszázs szolgáltatásainkat féláron biztosítjuk vendégeink részére.


Panoráma Wellness Apartman Hotel standard csomagajánlatok
Apartman HajdúszoboszlóLegyen Ön is a Panoráma Wellness Hotel vendége! Pihenjen a hotel tágas apartmanjaink egyikében, kényeztesse magát kiváló wellness kezeléseinkkel. Nevünkkel azonos csomagajánlataink között kettő, négy és hét éjszakás pihenés is megtalálható.


26.jpg
     Nyaraljon nálunk családjával!

2 fő felnőtt + 2 fő

10 év alatti gyermek részére


129.000 Ft/2+2 fő/

4 éjszaka/5nap
Ünnepi csomagok

Az ünnep ami szép és örök
Panoráma ünnepi ajánlatok, Panoráma Wellness Apartman Hotel, Hajdúszoboszló"Ha az ünnep elérkezik az életedben, akkor ünnepelj egészen... Felejts el mindent, ami a köznapok szertartása és feladata. Az ünnepet nemcsak a naptárban írják piros betűkkel. Az ünnep a különbözés. Az ünnep a mély és varázsos rendhagyás." (Márai Sándor)
Töltse Ön is családjával az ünnepeket a Panoráma Wellness Apartman Hotel vendégeként!Kövessen minket Facebookon!
Ajánlatkérés
Adja meg szállásigényének fontosabb paramétereit és küldje el online! Kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot!
Hírlevél
Szeretnék feliratkozni a Panoráma Wellness és Apartman Hotel hírlevelére.
Szeretnék tájékoztatást kapni a hotel újdonságairól, akcióiról, ajánlatairól.
Tudomásul veszem, hogy a Panoráma Wellness és Apartman Hotel rendszeresen küld hírlevelet e-mail címemre, az aktuális, a Felirakozóknak járó lehetőségeiről.
Név*
Email*
Ajánlja ismerősének
Az Ön neve
Az Ön e-mail címe
Címzett neve
Címzett e-mail címe
Hírlevelet kérünk!
  Ajánlatunk  
 

Wellness , hotel Hajdúszoboszló , , SZÉP kártya elfogadóhely , hosszú hétvége , wellness hotel, bababarát hotel, wellness csomagok, rendezvényhelyszín, online szobafoglalás