Családi Rendezvény Helyszín | Halsütő Hajdúszoboszló | Menü és Pizza Ajánlat |


Friss`n Fish halsütöde a Panoráma Hotel éttermében

 

 

Hals__t__s.jpgAz év minden szakában igazán pompás ételek a frissen sütött halak. A víz és velük párhuzamosan a halételek mindenkinek eszébe jutnak, ha egy finom frissen sült, egészséges ételre vágyik. A legjobb halételek titka azonban a kiváló minőségű, helyi halak és a megfelelő sütési eljárásban rejlik. Az igazi halban gazdag vidékek, mint a Tiszához és a Hortobágyi halastavakhoz közeli Hajdúszoboszló, sokféle sült hallal és halétellel várja az ide látogatókat.

 

Hajdúszoboszlón a Panoráma Hotelben, mi pontosan ezeket a tradicionális magyar halételeket kínáljuk az éttermünkbe betérőknek. A Tisza és hortobágyi halastavak közelsége biztosítja a mindig friss, kiváló alapanyagokat. Az éttermünk adottságai pedig azokat a kortárs gasztronómia eljárásokat, amitől a sült halak igazán ropogósak, frissek és a hozzákapható köretekkel együtt igazán frissek lesznek. A magyar halakból széles választékot kínálunk, mert a nyárban egy halebéd, vagy halvacsora a melegben a legüdítőbb és legkedveltebb fogások közé tartoznak.

 

A kiválasztott halakat az éttermünkben is elfogyaszthatják, de magukkal is vihetik a vendégeink.

 

Az éttermünkben a halsütő minden nap 12:00-20:00-ig várja a vendégeket!

 

 

 

Halsütőnk kínálata


fish_n_friss___rlap_a5_1.jpgfriss_n_fish_molino_90x180.jpg


Igény esetén az allergén alapanyagokat tartalmazó ételeket kiemelő étlapot, kérje a felszolgálótól.

Please ask your server for a menu that lists allergens.

 

Kövessen minket Facebookon!
Ajánlatkérés
Adja meg szállásigényének fontosabb paramétereit és küldje el online! Kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot!
Hírlevél
Szeretnék feliratkozni a Panoráma Wellness és Apartman Hotel hírlevelére.
Szeretnék tájékoztatást kapni a hotel újdonságairól, akcióiról, ajánlatairól.
Tudomásul veszem, hogy a Panoráma Wellness és Apartman Hotel rendszeresen küld hírlevelet e-mail címemre, az aktuális, a Felirakozóknak járó lehetőségeiről.
Név*
Email*
Ajánlja ismerősének
Az Ön neve
Az Ön e-mail címe
Címzett neve
Címzett e-mail címe
Hírlevelet kérünk!
  Ajánlatunk  
 

Wellness , hotel Hajdúszoboszló , , SZÉP kártya elfogadóhely , hosszú hétvége , wellness hotel, bababarát hotel, wellness csomagok, rendezvényhelyszín, online szobafoglalás